Szerviz, Jótállás:

Szervizre kizárólag az általunk értékesített járművet vesszük át, amelynek tényét számlával kell igazolni, garanciális időn túl is. Máshol vásárolt termék szervizelését nem vállaljuk!

Termékeinkre 1 év jótállást biztosítunk!

Garanciális problémát kizárólag e-mailben, a számla becsatolásával fogadunk el.

A hiba feltárását megkönnyíti a problémáról készített kép vagy videó.

Garanciális hibabejelentést az alábbi email címre várjuk: [email protected]

Amennyiben személyesen szeretné a terméket vissza hozni szervizelésre, ezt előre egyeztetett időpontban tudja megtenni.

A garancia nem érvényes a figyelmetlen használattal vagy más mechanikus úton a vásárlónál keletkezett hibára, sérülésre, törésre, repedésre, beázásra stb. nem rendeltetésszerű használatból eredendő meghibásodásra, illetve a termék használata közben bekövetkezett természetes kopásra.

Természetesen garanciális időn túl is állunk rendelkezésére!

Az általunk forgalmazott kisautók mindegyike rendelkezik CE tanúsítvánnyal!

A HECHT Márkájú quadok, kisautók, kismotorok garanciális javítását nem cégünk végzi! 

Szerviz, alkatrész kérdés: +36705459407 H-P: 9-16-ig

Az akkumulátorról:

A maximális hatótávolságra vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, mely arra vonatkozik, hogy milyen értéket lehet elérni ideális körülmények között. A gyakorlatban a hatótávolság nagyban függ a kezelő és az egyéb terhek súlyától; az úton található szintkülönbségtől; az időjárási körülményektől; az útviszonyoktól; a vezetés stílusától; az elindulások gyakoriságától (például a kereszteződésekben); a gumiabroncsok állapotától (különösen a felfújt állapottól); az akkumulátorok állapotától és sok egyéb tényezőtől. Extrém körülmények között a hatótávolság akár kevesebb, mint 50%-ra is csökkenhet a megadott értékekhez képest!

Postázási költségek

AMELY TERMÉK MELLETT NEM SZEREPEL AZ INGYEN KISZÁLLÍTÁS, AZT AZ ALÁBBI KÖLTSÉGGEL POSTÁZZUK KI:

Alkatrészek, Bukósisak, Apró játékok
1565 Ft

Elektromos Kismotor, Elektromos Kis traktor, Pedálos Gokart, Roller, Gyermek Kerékpár
1565-2500 Ft

Elektromos Kisautók:

A kisautók kiszállítási költsége, amennyiben nem szerepel a terméknél az ingyenes kiszállítás: 2500 Ft-4990 Ft-ig

800W-os Profi Quad, Elektromos Roller
Amennyiben van kiszállítási költség, a termék adatlapon feltüntetésre kerül.

Elektromos Kerékpár Felnőtteknek
Szállítása díjmentes, csak megrendelésre-előre utalás után

Várjuk Bemutatótermünkben, ahol a webáruházban kapható gyermek járművek megtekinthetőek.

Bemutatóterem nyitvatartása:

  • H-P: 9-15 óráig
  • SZ: 10-13 óráig
  • V: Zárva
    Cím: 1205 Budapest, Hosszú u. 62.

Telefonon: 0670-626-4405

Személyes átvétel esetén kérésre ingyen összeszereljük a kiválasztott kisautót, elektromos kerékpárt, kerékpárt stb., ennek feltétele előleg kifizetése vagy a termék teljes vételárának kifizetése.

Vásárlási tudnivalók

A vásárlás történhet online, személyesen illetve telefonon leadott rendelés alapján utánvétellel vagy előre utalással illetve készpénzzel a helyszínen fizetve. Amennyiben az előre utalással történő fizetést választja, mindenképp várja meg amíg e-mailben vagy telefonon jelezzük, hogy a megrendelt termékből van e raktáron.
Utalási adatok

Név: HáromÁrd Kft.
Számlaszám: 10401282-50526856-50901006 Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.
A közlemény rovatba kérem tüntesse fel a rendelésszámot és a nevet !

Elektromos kisautók, quad, motor
A raktáron lévő járművet a megrendelés után 1 munkanapon belül kiszállítjuk.
Amennyiben a termék külső raktáron van, a 14 óráig leadott rendelés 2 munkanapon belül személyesen átvehető vagy 3 munkanapon belül kiszállítjuk otthonába!
Megrendelés után e-mailben tájékoztatjuk a kiszállítás várható idejéről, a kiszállítás napján a futár cég sms-t, illetve e-mailt küld érkezésének várható időpontjáról.
Az sms-ben szerepel a futár telefonszáma is.

Az elektromos kisautókra, quadokra, rollerekre, motorra 1 év jótállást biztosítunk!
A garancia érvényesítéséhez őrizze meg a számlát!

Nem érvényes a jótállás a figyelmetlen használattal, vagy más mechanikus úton a vásárlónál keletkezett hibára, sérülésre, törésre, repedésre, illetve a használatból eredő kopásra stb.

Természetesen jótállási időn túl is állunk rendelkezésére!
Alkatrész utánpótlás biztosított!

A járművek csomagolása a töltőt és akkumulátort, amennyiben távirányítós modell, akkor a távirányítót (lsd. termék adatlap) egyaránt tartalmazza.

Amennyiben postázni kell a terméket, dobozban kerül kiszállításra. Ez esetben minimális összeszerelést igényel.

Elektromos Kerékpárok:

Személyes átvétel:

Az elektromos robogók megtekinthetőek bemutatótermünkben, de mivel minden robogóból 1 db van kiállítva, ezért mielőtt elindul feltétlen egyeztessünk a készletről! Személyes átadáskor beüzemelve adjuk át a robogót.

Kiszállítás:

A termék szakszerviz által összeszerelve és beüzemelve kerül kiszállításra, a 2 év garancia feltétele a szakszerviz által történő beüzemelés. Ennek feltétele a termék vételárának előre utalása.

2 év garanciával, Országos szervizhálózattal! A Hecht robogó szervizelését nem cégünk végzi! Országos szervizhálózattal rendelkezik!

Céginformációk:
Cégnév: HáromÁrd Kft.
Székhely: 1148 Budapest, Adria sétány 14.

Cégjegyzékszám:01-09-348794
Adószám: 27089705-2-42
Közösségi adószám: HU27089705
Elektronikus elérhetőség: [email protected]
Telefonszám: 0670-626-4405

Szerviz, alkatrész információ: 0670-545-9407

A megrendelés~szerződés
Általános rész:

A megrendelések feladása a Webáruházba elektronikus úton illetve telefonon lehetséges. A megrendeléskor hozzánk kerülő személyes adatokat a szerződés teljesítése, és feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el! Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon vagy e-mailben megkeressük Önt, majd csak ezután teljesítjük a megrendelést.

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével vagy e-mailen, telefonon leadott rendeléssel és annak a HáromÁrd Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre az Eladó (HáromÁrd Kft.cím: 1148 Bp., Adria sétány 14. adószám: 27089705-2-42), valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:
Az Eladó köteles utánvéttel, futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy az Eladó köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
Vevő köteles az általa megadott szállítási címre kipostázott termékeket átvenni, az Eladó által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

A Vevőnek jogában áll, hogy a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elálljon. Ez esetben az elállás okán a Vevőnek fizetési kötelezettsége nincs, azonban a lemondást telefonon és írásban is jeleznie kell.

Elállási jog:

Az elállási jog értelmében a termék átvételétől számított 14 munkanapon belül a vásárló a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.
Az elállási jog gyakorlása miatt felmerülő költségeket – oda és visszaküldés díját- a vevő viseli, abban az esetben is, ha a kiszállításért nem kellett fizetnie.
Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredendő kárának megtérítését.
Vissza vásárolni kizárólag sértetlen, nem használt terméket az eredeti csomagolásában, dobozában az összes tartozékával együtt számla, jótállási jegy kíséretében áll módunkban !

Utánvéttel visszaküldött árut nem áll módunkban átvenni ! Minden esetben visszaküldésre kerül a feladóhoz!

Visszaigazolás:

A megrendelést aznap de legkésőbb egy munkanapon belül e-mailben vagy telefonon visszaigazoljuk. Ekkor jelezzük a szállítás pontos időpontját, illetve a szállítással vagy átvétellel kapcsolatos további tudnivalókat.
Kiszállítás esetén további SMS-t küldünk a csomag feladását követően! Az SMS tartalmazza az utánvét összegét amely átvételkor fizetendő.
Fizetni utánvétel esetén a csomag átvételénél a futárnak kell. Előre utalás esetén az utalási adatokban megadott bankszámla számra.A szállítást a Fáma futár, illetve a Royalfutár végzi.

Átvétel és csomagolás:

A csomagot átvételkor a kézbesítő jelenlétében vizsgálja meg és amennyiben sérülést tapasztal, kérjen jegyzőkönyvet! A szállítás során keletkezett kárral kapcsolatos reklamációját legkésőbb a kézhezvételtől számított 1 napon belül e-mail címünkre írásban jelezze felénk. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
A csomagnak tartalmaznia kell a következőket:
– a megrendelt árucikkeket,
– a hozzá tartozó tájékoztatót és jótállási jegyet (opcionális, amennyiben szükséges),
– a számlát.

Fontos!!

A termék csomagolását kíméljék meg kibontásnál! A termékeket kizárólag az eredeti állapotban lévő csomagolásukban vesszük vissza!

Árak :

Áraink egyedi megrendelés esetén érvényes, bruttó árak, melyek tartalmazzák a 27%-os áfát.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Adatvédelem :

A megrendeléskor hozzánk kerülő személyes adatokat a szerződés teljesítése, és feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
Az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el!

Bővebben: lásd Információk menüpont.