Miért minket válasszon?

 • BEMUTATÓTEREM Bp. 1205 Hosszú u. 62.
  H-P: 9-16-ig; Sz: 10-13-ig.

 • Kizárólagos MÁRKASZERVIZ Vagyunk!
 • INGYEN Kiszállítás sok termékre
 • Személyes Átvétel-Hatalmas Választék
 • Raktárkészletről-Azonnal

Elérhetőségünk

 • elektromoskisautobolt.hu
 • Rendelésfelvétel: 06 70 626 4405

  H-P: 9-16-ig; Sz: 10-13-ig 

  Szerviz, Alkatrész: 06 70 545 9407

  H-P: 9-16-ig 

 • elektromoskisautobolt@gmail.com

 

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kizárólagos Márkaszerviz Vagyunk!

Mi vagyunk a Beneo Cég kizárólagos Magyarországi Szervize!

Bármi garanciális problémával közvetlenül hozzánk fordulhat H-P: 9-16 óráig

Garanciális probléma bejelentését kizárólag e-mailben, számla melléklet csatolásával fogadjuk el! Amennyiben személyesen szeretné a terméket vissza hozni szervizelésre, ezt előre egyeztetett időpontban tudja megtenni.

 

A maximális hatótávolságra vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, mely arra vonatkozik, hogy milyen értéket lehet elérni ideális körülmények között. A gyakorlatban a hatótávolság nagyban függ a kezelő és az egyéb terhek súlyától; az úton található szintkülönbségtől; az időjárási körülményektől; az útviszonyoktól; a vezetés stílusától; az elindulások gyakoriságától (például a kereszteződésekben); a gumiabroncsok állapotától (különösen a felfújt állapottól); az akkumulátorok állapotától és sok egyéb tényezőtől. Extrém körülmények között a hatótávolság akár kevesebb, mint 50%-ra is csökkenhet a megadott értékekhez képest!

Termékeinkre 1 év garanciát biztosítunk!
Természetesen garanciális időn túl is állunk rendelkezésére!
Garanciális időn túli meghibásodás esetén, amennyiben számlával igazolja azt, hogy nálunk vásárolt, akkor a javítást díjmentesen elvégezzük, csak az alkatrész árát kell megtérítenie.

Az általunk forgalmazott kisautók mindegyike rendelkezik CE tanúsítvánnyal!

Szerviz elérhetősége: 0670-545-9407 H-P: 9-16-ig

Postázási költségek

AMELY TERMÉK MELLETT NEM SZEREPEL AZ INGYEN KISZÁLLÍTÁS, AZT AZ ALÁBBI KÖLTSÉGGEL POSTÁZZUK KI:

Alkatrészek, Riricar, Bukósisak
1565 Ft

Elektromos Kismotor, Elektromos Kis traktor, Pedálos Gokart, Roller, Gyermek Kerékpár
1565 Ft

Elektromos Kisautók:
Amennyiben van kiszállítási költség, a termék adatlapon feltüntetésre kerül.

800W-os Profi Quad, Elektromos Roller, Hoverboard
Amennyiben van kiszállítási költség, a termék adatlapon feltüntetésre kerül.

Elektromos Kerékpár Felnőtteknek
INGYENES

Várjuk Bemutatótermünkben, ahol a webáruházban kapható összes gyermek jármű megtekinthető, kipróbálható és megvásárolható!

Bemutatóterem nyitvatartása:

 • H-P: 9-16 óráig
 • SZ: 10-13 óráig
 • V: Zárva
  Cím: 1205 Budapest, Hosszú u. 62.

Telefonon hívható : Bokros Beáta 0670-626-4405

Személyes átvétel esetén kérésre ingyen összeszereljük a kisautót, elektromos kerékpárt, kerékpárt stb.,
Vásárlási tudnivalók

A vásárlás történhet online, személyesen illetve telefonon leadott rendelés alapján utánvétellel vagy előre utalással illetve készpénzzel a helyszínen fizetve. Amennyiben az előre utalással történő fizetést választja, mindenképp várja meg amíg e-mailben vagy telefonon jelezzük, hogy a megrendelt termékből van e raktáron.
Utalási adatok

Név: HáromÁrd Kft.
Számlaszám: 10401282-50526856-50901006 Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.
A közlemény rovatba kérem tüntesse fel a rendelésszámot és a nevet !

Elektromos kisautók, quad, motor
A raktáron lévő járművet a megrendelés után 1 munkanapon belül kiszállítjuk.
Amennyiben a termék külső raktáron van, a 14 óráig leadott rendelés 2 munkanapon belül személyesen átvehető vagy 3 munkanapon belül kiszállítjuk otthonába!
Megrendelés után e-mailben tájékoztatjuk a kiszállítás várható idejéről, a kiszállítás napján a futár cég sms-t, illetve e-mailt küld érkezésének várható időpontjáról.
Az sms-ben szerepel a futár telefonszáma is.

Az elektromos kisautókra, quadokra, rollerekre, motorra 1 év garanciát biztosítunk!
A garancia érvényesítéséhez őrizze meg a számlát!

Nem érvényes a jótállás a figyelmetlen használattal, vagy más mechanikus úton a vásárlónál keletkezett hibára, sérülésre, törésre, repedésre stb.

Természetesen jótállási időn túl is állunk rendelkezésére!
Alkatrész utánpótlás biztosított!

A járművek csomagolása a töltőt és akkumulátort egyaránt tartalmazza.

Személyes átvétel esetén összeszerelt állapotban kerülnek átadásra az elektromos járművek. Amennyiben postázni kell a terméket, dobozban kerül kiszállításra. Ez esetben minimális összeszerelést igényel.

Elektromos Kerékpárok:

Kerékpárokkal és elektromos járművekkel kapcsolatban hívható: Gábor Ferenc 0670-626-4405

Személyes átvétel:

Az elektromos robogók megtekinthetőek bemutatótermünkben, de mivel minden robogóból 1 db van kiállítva, ezért mielőtt elindul feltétlen egyeztessünk a készletről! Személyes átadáskor beüzemelve adjuk át a robogót.

Kiszállítás:

A termék szakszerviz által összeszerelve és beüzemelve kerül kiszállításra, a 2 év garancia feltétele a szakszerviz által történő beüzemelés. Ennek feltétele a termék vételárának előre utalása.

2 év garanciával, Országos szervizhálózattal! A Hecht robogó szervizelését nem cégünk végzi! Országos szervizhálózattal rendelkezik!

Céginformációk:
Cégnév: HáromÁrd Kft.
Székhely: 1205 Budapest, Hosszú utca 62.
Adószám: 27089705-2-43
Közösségi adószám: HU27089705
Elektronikus elérhetőség: elektromoskisautobolt@gmail.com
Telefonszám: 0670-626-4405
Cég képviselője: Bokros Beáta
A megrendelés~szerződés
Általános rész:

A megrendelések feladása a Webáruházba elektronikus úton illetve telefonon lehetséges. A megrendeléskor hozzánk kerülő személyes adatokat a szerződés teljesítése, és feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el! Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon vagy e-mailben megkeressük Önt, majd csak ezután teljesítjük a megrendelést.

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével vagy e-mailen, telefonon leadott rendeléssel és annak a HáromÁrd Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre az Eladó (HáromÁrd Kft.cím: 1205 Bp., Hosszú u. 62. adószám: 27089705-2-43), valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:
Az Eladó köteles utánvéttel, futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy az Eladó köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
Vevő köteles az általa megadott szállítási címre kipostázott termékeket átvenni, az Eladó által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

A Vevőnek jogában áll, hogy a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elálljon. Ez esetben az elállás okán a Vevőnek fizetési kötelezettsége nincs, azonban a lemondást telefonon és írásban is jeleznie kell.

Elállási jog:

Az elállási jog értelmében a termék átvételétől számított 14 munkanapon belül a vásárló a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.
Az elállási jog gyakorlása miatt felmerülő költségeket – oda és visszaküldés díját- a vevő viseli, abban az esetben is, ha a kiszállításért nem kellett fizetnie.
Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredendő kárának megtérítését.
Vissza vásárolni kizárólag sértetlen, nem használt terméket az eredeti csomagolásában, dobozában az összes tartozékával együtt számla, jótállási jegy kíséretében áll módunkban !

Utánvéttel visszaküldött árut nem áll módunkban átvenni ! Minden esetben visszaküldésre kerül a feladóhoz!

Visszaigazolás:

A megrendelést aznap de legkésőbb egy munkanapon belül e-mailben vagy telefonon visszaigazoljuk. Ekkor jelezzük a szállítás pontos időpontját, illetve a szállítással vagy átvétellel kapcsolatos további tudnivalókat.
Kiszállítás esetén további SMS-t küldünk a csomag feladását követően! Az SMS tartalmazza az utánvét összegét amely átvételkor fizetendő.
Fizetni utánvétel esetén a csomag átvételénél a futárnak kell. Előre utalás esetén az utalási adatokban megadott bankszámla számra.A szállítást a Fáma futár, illetve a Royalfutár végzi.

Átvétel és csomagolás:

A csomagot átvételkor a kézbesítő jelenlétében vizsgálja meg és amennyiben sérülést tapasztal, kérjen jegyzőkönyvet! A szállítás során keletkezett kárral kapcsolatos reklamációját legkésőbb a kézhezvételtől számított 1 napon belül e-mail címünkre írásban jelezze felénk. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
A csomagnak tartalmaznia kell a következőket:
– a megrendelt árucikkeket,
– a hozzá tartozó tájékoztatót és jótállási jegyet (opcionális, amennyiben szükséges),
– a számlát.

Fontos!!

A termék csomagolását kíméljék meg kibontásnál! A termékeket kizárólag az eredeti állapotban lévő csomagolásukban vesszük vissza!

Árak :

Áraink egyedi megrendelés esetén érvényesek.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Adatvédelem :

A megrendeléskor hozzánk kerülő személyes adatokat a szerződés teljesítése, és feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
Az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0
Connecting
Please wait...
Üzenet küldése

Küldjön üzenetet!

Név
* Email
* Describe your issue
Jelentkez be most!

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Üzenet
Segíthetünk?
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
x

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.