Showing 1–50 of 549 results

Mutasd a kategóriákat
Mutat All

Beltéri Ping-Pong Asztal-Ütővel-Labdával-Könnyen Összecsukható-Felhajtható-Egyedül is játszható-274 x 152.5 x 76 cm

79.990 Ft
+7500 Ft. szállítás Megerősített váz, kerekek, egyedi szabályozású lábak, könnyű összecsukási rendszer

Hola Interaktív négyféleképpen Átalakítható Multifunkciós Járássegítő-Mágneses Rajzasztal-Játszóasztal-Fény és Hangeffektusokkal

19.290 Ft
+1565 Ft szállítás A játék másik oldalán letörölhető mágneses rajztábla és bélyegző található. A játékot úgy tervezték, hogy a gyerekkel együtt növekedjen.

Léghoki Asztal-Összecsukható-152 x 74 x 80 cm

52.900 Ft
+2500 Ft. szállítás A léghoki egy népszerű játék, amelyet két játékos számára terveztek. A játékhoz speciálisan elkészített asztalt használnak. Az asztal felületét nyílások borítják, amelyeken keresztül a levegő áramlik.

Léghoki Asztal-Összecsukható-152 x 74 x 80 cm

52.900 Ft
+2500 Ft. szállítás A léghoki egy népszerű játék, amelyet két játékos számára terveztek. A játékhoz speciálisan elkészített asztalt használnak. Az asztal felületét nyílások borítják, amelyeken keresztül a levegő áramlik.

Elemes Fésülködőasztal-Székkel-Fiókkal-Működő Hajszárítóval-Fény és Hanghatásokkal-Kiegészítőkkel

9.850 Ft
+1565 Ft. szállítás Elemes Fésülködőasztal-Székkel-Fiókkal-Működő Hajszárítóval-Fény és Hanghatásokkal-Kiegészítőkkel

Elemes Mágikus Fésülködőasztal-Varázspálcával nyílik a tükör-Székkel-Fiókkal-Működő Hajszárítóval-MP3-Kiegészítőkkel-Fény és Hanghatásokkal

13.990 Ft
+1565 Ft. szállítás Elemes Mágikus Fésülködőasztal-Varázspálcával nyílik a tükör-Székkel-Fiókkal-Működő Hajszárítóval-Kiegészítőkkel-Fény és Hanghatásokkal

Fa-Mini Asztali Csócsóasztal-Asztali futball játék

7.990 Ft
+1565 Ft. szállítás Fa-Mini Asztali Csócsóasztal-Asztali futball játék

Disney Fa Gördeszka-PU-Csapágyas Kerekekkel

10.990 Ft
+1565 Ft szállítás Disney Fa Gördeszka-PU-Csapágyas Kerekekkel

Elemes Interaktív Sétáló Kutya Pórázzal-Ugat-Csóválja a farkát-Barna plüss

8.499 Ft
+1565 Ft szállítás Aranyos kiskutya pórázzal a legtöbb gyermek álma. A kutya képes előrefelé járni, ugatni és farkát mozgatni. Népszerű mese vidám dalának ritmusára jár, a bájos Masha és medve társainak kalandjaiból. Egy távirányító vezérli. A távirányító pórázhoz van kötve, amelynek köszönhetően állandóan magunkkal vihetjük. A távirányítón gomb található, amelyek felelősek az állatok mozgásáért és ugatásáért. A távirányítóval (póráz által) kutya sétálás közben mozgatja a farkát és a száját. Az interaktív kutya kellemes tapintású, tökéletes hozzábújásra és simogatásra.

Elemes Interaktív Sétáló Kutya Pórázzal-Ugat-Csóválja a farkát-Több színben

6.990 Ft
+1565 Ft szállítás Aranyos kiskutya pórázzal a legtöbb gyermek álma. A kutya képes előrefelé járni, ugatni, száját és farkát mozgatni. Egy csont alakú távirányító vezérli. A távirányító pórázhoz van kötve, amelynek köszönhetően állandóan magunkkal vihetjük. A távirányítón 3 gomb található, amelyek felelősek az állatok mozgásáért és ugatásáért. A távirányítóval (póráz által) kutya sétálás közben mozgatja a farkát és a száját. Az interaktív kutya kellemes tapintású, tökéletes hozzábújásra és simogatásra.